ДОРОГІ ДРУЗІ ! ВІТАЮ ВАС НА МОЄМУ БЛОЗІ ! СПОДІВАЮСЬ, ЩО ВИ ЗНАЙДЕТЕ ДЛЯ СЕБЕ КОРИСНУ І ЦІКАВУ ІНФОРМАЦІЮ !

вторник, 20 марта 2018 г.

З ДНЕМ ВЕСНЯНОГО РІВНОДЕННЯ !!!


День весняного рівнодення 2018 – важлива віха
 зміни сезонів, 
а також астрономічний початок весни. Навесні день збільшується, а ніч скорочується. Цього року весняне рівнодення припадає на 20 березня. Що потрібно зробити, а що, навпаки, заборонено робити в цей день – читайте далі.

День весняного рівнодення 2018 – це унікальне природне явище, вся суть якого зводиться до астрономічним процесів руху Сонця і Землі. Так, у всіх країнах світу ніч та день – однакові за своєю тривалістю.

Згідно з астрономічної точки зору, саме з цього особливого дня можна сміливо починати відлік настання цієї весняної пори. Однак щороку дата весняного рівнодення зміщується в зв'язку з тим, що проміжок між весняним і осіннім рівноденням налічує близько 365,24 сонячних діб. Саме в зв'язку з нестабільним коливанням сотих після коми і пов'язане поступове зміщення дати того дня, коли темрява і світло в добі рівні.

Весняне рівнодення в 2018 році випадає на 20 березня. Цей день дуже значущий в астрономії, адже планета Земля буде розташована під таким кутом до Сонця, що його промені падатимуть прямо на екватор.

Що потрібно зробити 20 березня

Весняне рівнодення ще для наших предків мало дуже містичний сенс. Вважалося, що в день весняного рівнодення не тільки день зрівнюється з ніччю після приходу весни, а й весь світ, природа, намагається знайти баланс між світлом і темрявою. У цей час для людей відкривається маса можливостей в емоційному плані, якими слід правильно скористатися.
Перше, що важливо зробити в день весняного рівнодення, – це зайнятися прибиранням житла. Необхідно ретельно прибрати та звільнитися від усього, що вже не потрібне. Переберіть старий одяг, посуд, косметику тощо. Швидше за все, ви знайдете те, що можна викинути. А якщо вам шкода викидати свої речі, то віддайте їх комусь або обережно складіть в пакети та поставте біля сміттєвого контейнера. Обов’язково знайдуться люди, яким вони можуть знадобитися. Таким чином ви очистите своє помешкання від старої та непотрібної енергетики, зробите добру справу для нужденних і звільните місце у своєму житті для всього нового і позитивного.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

5 червня – Всесвітній день охорони навколишнього середовища .

Грандіозні речі робляться грандіозними засобами.   Одна природа робить велике даром   Герцен А. І Вибір цієї дати обґр...