ДОРОГІ ДРУЗІ ! ВІТАЮ ВАС НА МОЄМУ БЛОЗІ ! СПОДІВАЮСЬ, ЩО ВИ ЗНАЙДЕТЕ ДЛЯ СЕБЕ КОРИСНУ І ЦІКАВУ ІНФОРМАЦІЮ !

пятница, 15 февраля 2013 г.


Набув чинності Кіотський протокол

Ср 16 Лютого 2005 р. (7 років тому)
Глобальне потепління

«Світ досить великий, щоб задовольнити потреби будь-якої людини, але занадто малий, щоб задовольнити людську жадібність»

— Махатма Ганді
16 лютого 2005 року офіційно набув чинності Кіотський протокол — міжнародний документ, який підписали в японському місті Кіото в грудні 1997 року. Цей документ став доповненням до Рамкової конвенції ООН, яка регламентує дії розвинених країн, спрямовані на нормалізацію клімату. Згідно з умовами конвенції, країни з перехідною та розвинутою економікою повинні контролювати викиди в атмосферу так званих парникових газів. Зокрема, зменшення обсягів викидів було намічено на 2008-2012 роки. Кіотський протокол набув чинності на території 159 держав.

«Природа не в змозі переварити тільки продукти життєдіяльності мозку людини»

— В. Галашев
Розробка плану заходів щодо скорочення викидів вуглецю і промислових газів в атмосферу почалася в зв'язку з тим, що вчені все частіше почали заявляти про глобальне потепління. За офіційними даними, з 1990 року по 2012 рік середня температура на землі збільшилася на 5,2%.
Коли вступив в силу Кіотський протокол, Індія, Китай, США і Австралія відмовилися ратифікувати його. У 2013 році дія договору завершується, тому міжнародне співтовариство готує новий нормативний документ для регулювання обсягів промислових викидів в атмосферу Набув чинності Кіотський протоколпланети.http://beyond.ua/nabuv-chinnosti-kiotskiy-protokol/
Детальну ынформацію можна отримати за ссилкою, що Ви бачите. 

четверг, 14 февраля 2013 г.


«Любити — означає не дивитися один на одного, 
любити — означає дивитися в одному напрямку»
— А. де С.-Екзюпері

Люди всього світу 14 лютого відзначають День святого Валентина 

(День всіх закоханих). Вважається, що це свято відзначають уже понад 

16 століть. Я поздоровляю всіх закоханих ХХ і ХХІ століття!!!


5 червня – Всесвітній день охорони навколишнього середовища .

Грандіозні речі робляться грандіозними засобами.   Одна природа робить велике даром   Герцен А. І Вибір цієї дати обґр...