ДОРОГІ ДРУЗІ ! ВІТАЮ ВАС НА МОЄМУ БЛОЗІ ! СПОДІВАЮСЬ, ЩО ВИ ЗНАЙДЕТЕ ДЛЯ СЕБЕ КОРИСНУ І ЦІКАВУ ІНФОРМАЦІЮ !

воскресенье, 22 апреля 2018 г.

22 квітня - Всесвітній день Матері -Землі

Всесвітній день Матері-Землі (Міжнародний день Землі)

Матінка-Земля. Це вираження ми не рідко чуємо в нашому повсякденному житті і використовуємо його в нашому спілкуванні. Що воно означає і що ми в нього вкладаємо, - буквально зображено в самому формулюванні і формі подібної фрази. Земля - наша годувальниця, наш спільний дім, в якому створені Богом для нас абсолютно унікальні умови, що дозволяють нам не тільки виживати, але й насолоджуватися життям у всій її красі і різноманітності. Вона віддає нам себе цілком. Беззаперечно дарує свою любов. Не зважаючи навіть деколи на абсолютно блюзнірське ставлення з нашого боку. Як любляча мати живить, одягає і виховує своїх нетямущих дітей. Чим ми їй віддячуємо?
День Матері-Земі

Вже здавна в різних країнах світу це питання набуло нагальну актуальність. Людство нарешті, звернувши увагу на свою позицію і роль в екосистемах нашої Землі, задумалося. Невже ми почали переростати чисто споживчий період свого власного розвитку? Надія є. З’явилися і прагнення.

5 червня – Всесвітній день охорони навколишнього середовища .

Грандіозні речі робляться грандіозними засобами.   Одна природа робить велике даром   Герцен А. І Вибір цієї дати обґр...