ДОРОГІ ДРУЗІ ! ВІТАЮ ВАС НА МОЄМУ БЛОЗІ ! СПОДІВАЮСЬ, ЩО ВИ ЗНАЙДЕТЕ ДЛЯ СЕБЕ КОРИСНУ І ЦІКАВУ ІНФОРМАЦІЮ !

четверг, 2 ноября 2017 г.

Використання хмарних сервісів на уроках географії


В Запорізькій  гімназії  № 31 відбулася осіння сесія міського проекту «Міські методичні навчання» природничого модулю за темою: «Впровадження хмарних сервісів під час навчально-виховного процесу на уроках географії». З вступним словом виступила Бараннікова Л.Я., методист НМЦ департаменту.
 Сучасна тема для вдосконалення викладання географії, для підвищення якості освітніх послуг.

Вчитель географії Кошова Н.М. презентувала свої наробки використання хмарних сервісів як на уроках, так і  позаурочний час. Для перевірки знань за короткий  термін учні рееструються і відповідають на питання, що висвітлюються на екрані. Оцінки і стовбчасту діаграму результатів опитування учитель може зразу проаналізувати. Співпраця учитель - учень відбувається в інформаційному просторі. 
Доповнила картину  щодо використання хмарних сервісів Богданова Е.Ю., вчитель географії гімназії № 45.
  "Географія є не тільки джерелом нових відомостей про Землю, а й основою для формування гуманістичного світогляду, виховання дбайливих господарів, любові до рідного краю, набуття умінь і навичок адаптації до навколишнього середовища, адекватної поведінки в ньому." Ця технологія сприяє вирішенню  поставленою державою задачи.
Практична частина сесії проводена у компютерному класі. Учитель гімназії № 8  Чалова С.В. презентувала свій досвід з теми: "Створення та використання пазлів на уроках географії".  Було цікаво познайомитися з алгоритмом створення пазлів з географічної тематики. 
Вдячна своїм колегам за їх творчість, яка надихає учителя рухатись вперед!

 Для того, щоб іти в ногу з часом - 
учителю треба вчитися все життя. 


Комментариев нет:

Отправить комментарий

5 червня – Всесвітній день охорони навколишнього середовища .

Грандіозні речі робляться грандіозними засобами.   Одна природа робить велике даром   Герцен А. І Вибір цієї дати обґр...