ДОРОГІ ДРУЗІ ! ВІТАЮ ВАС НА МОЄМУ БЛОЗІ ! СПОДІВАЮСЬ, ЩО ВИ ЗНАЙДЕТЕ ДЛЯ СЕБЕ КОРИСНУ І ЦІКАВУ ІНФОРМАЦІЮ !

вторник, 11 декабря 2012 г.


 Пишу вдруге. Сьогодні у мене був відкритий урок з географії у 6 класі. Перед уроком діти "штурмували" карту, вибирали цікаві обєкти. Тема "Рельєф Землі" дуже цікава, пізнавальна. Особливо "Гори."  Дуже подобається пісня Володимира Висоцького "Здесь вам не равнины, здесь климат иной...". Діти слухали її тихо-тихо.  Дивно, що на питання, які гори вони вважають молодими,а які - старими, відповіді були неоднозначні. Після  перегляду відеофрагменту з фільму "Анди. Хребет дракону" думки вихованців прийняли првильний напрямок. Можете подивиться. Рекомендую. Діапазон використання цього ресурсу різноманітний. Відкоректую свою презентацію для уроку і запропоную колегам.



Чекаю ваших коментарів, друзі - шановні колеги, батьки, учні.

1 комментарий:

  1. В мій час таких кабінетів у школі не було й близько. Це добре, що все міняється на краще, адже в такій атмосфері легше концентруватися на справі й відчувати себе "людиною розумною" :). Успіхів Вам! Була рада побачити щось рідне у Ваших записах.
    Ввічливо було б залишити підпис, але мені цікаво, чи здогадаєтесь, хто я :)

    ОтветитьУдалить

5 червня – Всесвітній день охорони навколишнього середовища .

Грандіозні речі робляться грандіозними засобами.   Одна природа робить велике даром   Герцен А. І Вибір цієї дати обґр...